Kauden 2023 valmistelut ovat käynnissä - Ilves kiittää lähteviä pelaajia -  Ilvesedustus.fi | Edustusjoukkueiden yhteinen koti
Kauden 2023 valmistelut ovat käynnissä - Ilves kiittää lähteviä pelaajia - Ilvesedustus.fi | Edustusjoukkueiden yhteinen koti

Jalkapallo Archives - Sivu 3 5:stä - ILVES IKUISESTI RY

Ilves Edustus oy:n hallitus vaihtui lähes täysin – Petri Ojalasta uusi  puheenjohtaja, Risto Niklas-Salmisesta myös stadionyhtiön toimitusjohtaja -  Jalkapallo - Aamulehti
Ilves Edustus oy:n hallitus vaihtui lähes täysin – Petri Ojalasta uusi puheenjohtaja, Risto Niklas-Salmisesta myös stadionyhtiön toimitusjohtaja - Jalkapallo - Aamulehti

Uutiset / Veikkausliiga arkistot - Ilvesedustus.fi | Edustusjoukkueiden  yhteinen koti
Uutiset / Veikkausliiga arkistot - Ilvesedustus.fi | Edustusjoukkueiden yhteinen koti

Ilves 2019 - FutisForum2

Ilves ry - Suomen suurin urheiluseura

Ilves jalkapallo - Kiitos kaikille kannattajille ja seuraajille kaudesta  2018! Nuori joukkueemme taisteli tiukasti mitaleista aina sarjan  viimeisille kierroksille asti. Lopulta joukkue sijoittui sarjassa  viidenneksi. Kauden aikana koettiin paljon ...
Ilves jalkapallo - Kiitos kaikille kannattajille ja seuraajille kaudesta 2018! Nuori joukkueemme taisteli tiukasti mitaleista aina sarjan viimeisille kierroksille asti. Lopulta joukkue sijoittui sarjassa viidenneksi. Kauden aikana koettiin paljon ...

Ilves voitti KuPS:n vakuuttavasti 3-0 - Ilvesedustus.fi |  Edustusjoukkueiden yhteinen koti
Ilves voitti KuPS:n vakuuttavasti 3-0 - Ilvesedustus.fi | Edustusjoukkueiden yhteinen koti