Home

komitea kukkakimppu väestö jalkapallo finaali 2018 helsinki vihjata kippari katua

Jalkapallo – Wikipedia

Tätä ei kannata missata! Kaksi upeaa tarinaa huipentuu historian  suurimmassa jalkapallon EM-finaalissa – panoksena ei ole pelkkä mestaruus |  Yle
Tätä ei kannata missata! Kaksi upeaa tarinaa huipentuu historian suurimmassa jalkapallon EM-finaalissa – panoksena ei ole pelkkä mestaruus | Yle

Finaalia seurasi 2,3 miljoonaa katsojaa – Ylen urheilupäällikkö vaikuttui -  Urheilu | HS.fi
Finaalia seurasi 2,3 miljoonaa katsojaa – Ylen urheilupäällikkö vaikuttui - Urheilu | HS.fi

Naisten jalkapallo kasvaa Britanniassa – Chelsea siirtää pelejään Stamford  Bridgelle - Urheilu | HS.fi
Naisten jalkapallo kasvaa Britanniassa – Chelsea siirtää pelejään Stamford Bridgelle - Urheilu | HS.fi

MM-finaali hetki hetkeltä: Saksa on uusi maailmanmestari! - Jalkapallo -  Ilta-Sanomat
MM-finaali hetki hetkeltä: Saksa on uusi maailmanmestari! - Jalkapallo - Ilta-Sanomat

Belgian ja Italian EM-finaali ei voi enää toteutua: Tällainen on EM-kisojen  ottelukaavio - Urheilu | HS.fi
Belgian ja Italian EM-finaali ei voi enää toteutua: Tällainen on EM-kisojen ottelukaavio - Urheilu | HS.fi

Loppuottelu HJK - Inter | Juha Tamminen

Ranska voitti maailmanmestaruuden – MM-finaali oli hurja maalijuhla -  MM-futis - Ilta-Sanomat
Ranska voitti maailmanmestaruuden – MM-finaali oli hurja maalijuhla - MM-futis - Ilta-Sanomat

MM-futis: Nähdäänkö sunnuntaina eurooppalainen finaali? | Urheilu |  Etelä-Suomen Sanomat
MM-futis: Nähdäänkö sunnuntaina eurooppalainen finaali? | Urheilu | Etelä-Suomen Sanomat

Ranska on jalkapallon maailmanmestari! Kuukauden mittainen futisjuhla  päättyi upeaan finaaliin
Ranska on jalkapallon maailmanmestari! Kuukauden mittainen futisjuhla päättyi upeaan finaaliin

HJK voitti Suomen cupin finaalin Seinäjoella – ottelu keskeytyi jo heti  alussa HJK:n kannattajien soihtujen savun takia - Urheilu | HS.fi
HJK voitti Suomen cupin finaalin Seinäjoella – ottelu keskeytyi jo heti alussa HJK:n kannattajien soihtujen savun takia - Urheilu | HS.fi

Urheilutähtien tiukat kannanotot Venäjää kohtaan lisääntyvät –  suomalaisprofessori suhtautuu skeptisesti urheilumaailman aloitekykyyn
Urheilutähtien tiukat kannanotot Venäjää kohtaan lisääntyvät – suomalaisprofessori suhtautuu skeptisesti urheilumaailman aloitekykyyn

Pokaali ilmaan – HJK on jalkapallon Suomen mestari 2021! Musta silmä ei  haitannut suurinta sankaria: "Ihan huikea fiilis" | Yle
Pokaali ilmaan – HJK on jalkapallon Suomen mestari 2021! Musta silmä ei haitannut suurinta sankaria: "Ihan huikea fiilis" | Yle

Vuoden 2018 MM-finaalistadion selvillä - Jalkapallo - Ilta-Sanomat

Hurjan vuoden huipennus – Suomi pelaa jalkapallon MM-kisoissa: ”Ei me mennä  sinne ketään pelkäämään” - Urheilu | HS.fi
Hurjan vuoden huipennus – Suomi pelaa jalkapallon MM-kisoissa: ”Ei me mennä sinne ketään pelkäämään” - Urheilu | HS.fi

MM-turnauksessa jäljellä vielä loppuhuipennus – tässä finaalin ja  pronssiottelun aikataulut - MM-futis - Ilta-Sanomat
MM-turnauksessa jäljellä vielä loppuhuipennus – tässä finaalin ja pronssiottelun aikataulut - MM-futis - Ilta-Sanomat

Jalkapallon MM-kisojen 2022 televisiointi Suomessa - Jalkapallo - Aamulehti

HJK Suomen Cup Mestari 2020! - HJK Helsinki

Kansainvälinen juniorjalkapallon suurturnaus vyöryy pääkaupunkiin - Helsinki  Cup
Kansainvälinen juniorjalkapallon suurturnaus vyöryy pääkaupunkiin - Helsinki Cup

Liigacup alkaa tammikuussa – kilpailumuotoon muutoksia - HJK Helsinki

Jalkapallon Qatarin MM-kisat 2022 | Sporttibaarit ja urheilua näyttävät  ravintolat Helsingin seudulla
Jalkapallon Qatarin MM-kisat 2022 | Sporttibaarit ja urheilua näyttävät ravintolat Helsingin seudulla

Jalkapallon MM-finaali: IS seurasi - MM-futis - Ilta-Sanomat

amerikkalainen jalkapallo – Helsinki Wolverines

Matkaako FIFA-mestaruus Muhokselle? Virtuaalijalkapallon Suomen cupin  finaalit suorana Ylellä lauantaina | Urheilu | Yle
Matkaako FIFA-mestaruus Muhokselle? Virtuaalijalkapallon Suomen cupin finaalit suorana Ylellä lauantaina | Urheilu | Yle