Home

Maailman ikkuna Unssi Kansalaisuus jalkapallo puoliaika veikkausliiga järvi noutopöytä ahne

Veikkausliigassa "evakkokierros" – Ilves, Inter ja SJK voittoihin -  Puoliaika.com
Veikkausliigassa "evakkokierros" – Ilves, Inter ja SJK voittoihin - Puoliaika.com

HJK sai haluamansa revanssin FC Lahdesta - HJK Helsinki

HJK:lla todella tehokas toinen puoliaika, Haka nujersi KuPSin -  Veikkausliiga - Ilta-Sanomat
HJK:lla todella tehokas toinen puoliaika, Haka nujersi KuPSin - Veikkausliiga - Ilta-Sanomat

Veikkausliiga otteluohjelma 2021 – paljon viikonloppupelejä

HJK ja KuPS odotetussa kärkikamppailussa taas tasapeliin, VPS tyrmäsi Oulun  6–0 – tässä Veikkausliigan kauden ensimmäisen puolikkaan puheenaiheet
HJK ja KuPS odotetussa kärkikamppailussa taas tasapeliin, VPS tyrmäsi Oulun 6–0 – tässä Veikkausliigan kauden ensimmäisen puolikkaan puheenaiheet

Puoliaika.com ennakko: Veikkausliiga-kierros - Puoliaika.com

Jalkapallo – Wikipedia

Korkeakunnakselle ja Rajamäelle raippaa vaarallisesta puheesta Ruudussa -  ElmoTV
Korkeakunnakselle ja Rajamäelle raippaa vaarallisesta puheesta Ruudussa - ElmoTV

Veikkausliigan ottelu ei kiinnostanut – vain 604 katsojaa - MTVuutiset.fi

HJK palasi voittojen tielle Veikkausliigassa VPS:n kustannuksella - HJK  Helsinki
HJK palasi voittojen tielle Veikkausliigassa VPS:n kustannuksella - HJK Helsinki

KuPS - Inter, ensimmäinen puoliaika - Jalkapallo - Turun Sanomat

Veikkausliiga - Puoliaika.com

Tappio ei himmentänyt HJK:n mestaruusjuhlia - HJK Helsinki

Veikkausliigan kärkijoukkue KuPS kompastui Valkeakoskella - Inter-lainalla  unelmadebyytti - SuomiFutis
Veikkausliigan kärkijoukkue KuPS kompastui Valkeakoskella - Inter-lainalla unelmadebyytti - SuomiFutis

veikkausliiga arkistot - Sivu 4 118:stä - Ilvesedustus.fi |  Edustusjoukkueiden yhteinen koti
veikkausliiga arkistot - Sivu 4 118:stä - Ilvesedustus.fi | Edustusjoukkueiden yhteinen koti

Oltiin aika hyviä toisella puoliajalla" - Tommi Jyry tyytyväinen Interin  lauantain esitykseen | Uutiset | Veikkausliiga
Oltiin aika hyviä toisella puoliajalla" - Tommi Jyry tyytyväinen Interin lauantain esitykseen | Uutiset | Veikkausliiga

Jalkapallo: Huippuhetket: HJK - Krasnodar 1. puoliaika – katso maksutta MTV  Katsomossa
Jalkapallo: Huippuhetket: HJK - Krasnodar 1. puoliaika – katso maksutta MTV Katsomossa

HJK Helsinki on Twitter: "Kenttä aurattu ja toinen puoliaika käynnissä!  #HJK #Veikkausliiga #Liigacup https://t.co/WbV5mjNRmv" / Twitter
HJK Helsinki on Twitter: "Kenttä aurattu ja toinen puoliaika käynnissä! #HJK #Veikkausliiga #Liigacup https://t.co/WbV5mjNRmv" / Twitter

Veikkausliiga: FC Lahti nousi vajaalla tasapeliin - Jalkapallo -  Ilta-Sanomat
Veikkausliiga: FC Lahti nousi vajaalla tasapeliin - Jalkapallo - Ilta-Sanomat

Liigacup starttaa Ilveksen osalta kiihkeällä paikalliskamppailulla -  Ilvesedustus.fi | Edustusjoukkueiden yhteinen koti
Liigacup starttaa Ilveksen osalta kiihkeällä paikalliskamppailulla - Ilvesedustus.fi | Edustusjoukkueiden yhteinen koti

PS Kemin ruotsalaishyökkääjä valittiin Veikkausliigan kuukauden pelaajaksi  - Puoliaika.com
PS Kemin ruotsalaishyökkääjä valittiin Veikkausliigan kuukauden pelaajaksi - Puoliaika.com

KuPSin maalijuhlat aloittanut Veteli: "Ensimmäistä puoliaikaa hallitsimme  täysin" | Urheilu | Etelä-Suomen Sanomat
KuPSin maalijuhlat aloittanut Veteli: "Ensimmäistä puoliaikaa hallitsimme täysin" | Urheilu | Etelä-Suomen Sanomat

Veikkausliigan ratkaisupelien otteluohjelmat julkaistu – tässä kaikki matsit

FC Honka Espoo

Lahden Zeneli myönsi ottelun kaksijakoisuuden – ”Oli kaksi puoliaikaa ja  kaksi peliä” | Uutiset | Veikkausliiga
Lahden Zeneli myönsi ottelun kaksijakoisuuden – ”Oli kaksi puoliaikaa ja kaksi peliä” | Uutiset | Veikkausliiga