Home

ohjelmoida laatta Vihanneskauppias jalkapallo sarjapiste Jep rankaiseminen Samuel

Maali, voitto ja nollapeli - Kokkolan Pallo-Veikot sai vihdoin kolme sarjapistettä  jalkapallon Ykkösessä | Keskipohjanmaa
Maali, voitto ja nollapeli - Kokkolan Pallo-Veikot sai vihdoin kolme sarjapistettä jalkapallon Ykkösessä | Keskipohjanmaa

Juventus sai ankaran rangaistuksen – seura menettää 15 sarjapistettä Serie  A:ssa - Urheilu | HS.fi
Juventus sai ankaran rangaistuksen – seura menettää 15 sarjapistettä Serie A:ssa - Urheilu | HS.fi

Tärkeät sarjapisteet menivät HJS:lta sivu suun – "Pisteitä on saatava  riittävästi" | Urheilu | Hämeen Sanomat
Tärkeät sarjapisteet menivät HJS:lta sivu suun – "Pisteitä on saatava riittävästi" | Urheilu | Hämeen Sanomat

Kolmosen keskiviikon kierros tasoitti taistelua kärjen osalta – kolmen  sarjapisteen sisällä neljä joukkuetta - Urheilullista - Aamulehti
Kolmosen keskiviikon kierros tasoitti taistelua kärjen osalta – kolmen sarjapisteen sisällä neljä joukkuetta - Urheilullista - Aamulehti

Matilda Hovi ratkaisi jalkapallo-ottelun viime hetkillä – FC Loviisan  naiset nappasivat kolme sarjapistettä Loviisaan | Urheilu | Loviisan Sanomat
Matilda Hovi ratkaisi jalkapallo-ottelun viime hetkillä – FC Loviisan naiset nappasivat kolme sarjapistettä Loviisaan | Urheilu | Loviisan Sanomat

FC Futuran miehet eivät hävinneet vieläkään jalkapallon Kolmosessa – tällä  kertaa sarjapisteet tosin jaettiin VJS:n kanssa Myyrmäen Stadionilla |  Urheilu | Uusimaa
FC Futuran miehet eivät hävinneet vieläkään jalkapallon Kolmosessa – tällä kertaa sarjapisteet tosin jaettiin VJS:n kanssa Myyrmäen Stadionilla | Urheilu | Uusimaa

JanPa nappasi sarjapisteet paikalliskamppailusta - Urheilu - Janakkalan  Sanomat
JanPa nappasi sarjapisteet paikalliskamppailusta - Urheilu - Janakkalan Sanomat

Pallo-Kerho 37 nousi tärkeään voittoon – 16-vuotias Albert Vauhkonen laukoi  iisalmelaisille kolme sarjapistettä lisäajalla | Urheilu | Iisalmen Sanomat
Pallo-Kerho 37 nousi tärkeään voittoon – 16-vuotias Albert Vauhkonen laukoi iisalmelaisille kolme sarjapistettä lisäajalla | Urheilu | Iisalmen Sanomat

Futura kävi hakemassa jalkapallon miesten Kolmosen sarjapisteet Jokelasta |  Urheilu | Uusimaa
Futura kävi hakemassa jalkapallon miesten Kolmosen sarjapisteet Jokelasta | Urheilu | Uusimaa

Futuran naiset eivät onnistuneet Vantaalla – VJS piti sarjapisteet  jalkapallon naisten Kakkosen syyskierroksen avausottelussa | Urheilu |  Uusimaa
Futuran naiset eivät onnistuneet Vantaalla – VJS piti sarjapisteet jalkapallon naisten Kakkosen syyskierroksen avausottelussa | Urheilu | Uusimaa

KaPa haki sarjapisteet Äänekoskelta - Voitto irtosi maalein 2-1 |  Paikalliset | Kangasniemen Kunnallislehti
KaPa haki sarjapisteet Äänekoskelta - Voitto irtosi maalein 2-1 | Paikalliset | Kangasniemen Kunnallislehti

Ensimmäisen puoliajan viimeiset 15 minuuttia kostautuivat – KaPa jätti  sarjapisteet Äänekoskelle | Paikalliset | Kangasniemen Kunnallislehti
Ensimmäisen puoliajan viimeiset 15 minuuttia kostautuivat – KaPa jätti sarjapisteet Äänekoskelle | Paikalliset | Kangasniemen Kunnallislehti

Luton pakotti Liverpoolin Valioliigassa tasapeliin – ennakkosuosikki  kaappasi sarjapisteen lisäajan tasoitusmaalilla | Urheilu | Etelä-Suomen  Sanomat
Luton pakotti Liverpoolin Valioliigassa tasapeliin – ennakkosuosikki kaappasi sarjapisteen lisäajan tasoitusmaalilla | Urheilu | Etelä-Suomen Sanomat

Oriveden Tuisku lähti kesätauolle niukka tappio niskassaan – FC Lasten  nousi voittoon aivan ottelun viimeisillä minuuteilla - Oriveden Sanomat
Oriveden Tuisku lähti kesätauolle niukka tappio niskassaan – FC Lasten nousi voittoon aivan ottelun viimeisillä minuuteilla - Oriveden Sanomat

Jalkapalloa Lontoossa, Tottenham–Bournemouth – Lähtöportti

Pallokerho Keski-Uusimaa ja Pallokerho-35 jakoivat sarjapisteet | Urheilu |  Keski-Uusimaa
Pallokerho Keski-Uusimaa ja Pallokerho-35 jakoivat sarjapisteet | Urheilu | Keski-Uusimaa

Tottenham nousi pisteille Pohjois-Lontoon hurjassa derbyssä – Newcastle  takoi tauluun 8–0 ja historiallisen tilastorivin | Urheilu | Yle
Tottenham nousi pisteille Pohjois-Lontoon hurjassa derbyssä – Newcastle takoi tauluun 8–0 ja historiallisen tilastorivin | Urheilu | Yle

FC Folk luovutti suosiolla sarjapisteet | Haapavesi-lehti

ToUn naisille vihdoin kauden avausvoitto – miesten pisteputki jo yksitoista  ottelua | Urheilu | Uutis-Jousi
ToUn naisille vihdoin kauden avausvoitto – miesten pisteputki jo yksitoista ottelua | Urheilu | Uutis-Jousi

Juventus menettämässä Mestarien liigan paikan – sokkirangaistus vie 10  sarjapistettä - MTVuutiset.fi
Juventus menettämässä Mestarien liigan paikan – sokkirangaistus vie 10 sarjapistettä - MTVuutiset.fi

Ilvekselle avausvoitto – "Ansaitsimme sarjapisteet" - MTVuutiset.fi

Kolmosen kärkiviisikko karkuteillään, tappioton TPV johtaa joukkoja nyt  kuuden sarjapisteen kaulalla - Urheilullista - Aamulehti
Kolmosen kärkiviisikko karkuteillään, tappioton TPV johtaa joukkoja nyt kuuden sarjapisteen kaulalla - Urheilullista - Aamulehti

Katso: HIFK:n pelaaja teki "luissuarezit" - palkinnoksi punainen kortti ja  sarjapiste - SuomiFutis
Katso: HIFK:n pelaaja teki "luissuarezit" - palkinnoksi punainen kortti ja sarjapiste - SuomiFutis

ManUn pallo poksahti taas toisella puoliajalla – Southampton niistää  sarjapisteitä Valioliigan suurilta | Urheilu | Etelä-Suomen Sanomat
ManUn pallo poksahti taas toisella puoliajalla – Southampton niistää sarjapisteitä Valioliigan suurilta | Urheilu | Etelä-Suomen Sanomat

LuPo jäi pisteittä Taipalsaarella – Luumäkeläisten viimeinen kotiottelu  pelataan Taavetissa ensi lauantaina | Paikalliset | Luumäen Lehti
LuPo jäi pisteittä Taipalsaarella – Luumäkeläisten viimeinen kotiottelu pelataan Taavetissa ensi lauantaina | Paikalliset | Luumäen Lehti