Halloween ohimenevä ymmärtää jalkapallo ykkönen pelit sosiaalinen kritiikki jäähdytin

Ykkönen kausiennakko 2021 - sijat 7-12: Siirrot, arvio, pelaajabudjetit

Suomen jalkapallon ensimmäinen divisioona (Ykkönen) | Kouvolan Sanomat

TP-47 T18/Naistenjoukkue

Esbo Bollklubb - null - Ottelut - FC-Honka/2 - EBK TB2

Jalkapallo – Wikipedia

Ilves avasi Ykkösen pelit hurjin voittoluvuin 14–1, Leo Kyllöselle kuusi  täysosumaa puolessa tunnissa - Urheilullista - Aamulehti
Ilves avasi Ykkösen pelit hurjin voittoluvuin 14–1, Leo Kyllöselle kuusi täysosumaa puolessa tunnissa - Urheilullista - Aamulehti

Korona tiivistää miesten Suomen cupia – pelit alkavat helmikuussa | Urheilu  | Etelä-Suomen Sanomat
Korona tiivistää miesten Suomen cupia – pelit alkavat helmikuussa | Urheilu | Etelä-Suomen Sanomat

Naisten Ykkösen otteluohjelma kaudelle 2023 julkaistu

Jalkapallon miesten Ykkösen ja Kakkosen sarjatoiminnasta päästiin sopuun –  Pelit käynnistyvät kesäkuussa | Urheilu | Länsi-Savo
Jalkapallon miesten Ykkösen ja Kakkosen sarjatoiminnasta päästiin sopuun – Pelit käynnistyvät kesäkuussa | Urheilu | Länsi-Savo

Kausiennakko: JäPS tietää Ykkösen vaatimustason

Embed Feed
Embed Feed

Miehet: Ykkönen jatkuu vieraspelillä Helsingissä – "Onnistumiset ruokkivat  onnistumisia" - FC TPS
Miehet: Ykkönen jatkuu vieraspelillä Helsingissä – "Onnistumiset ruokkivat onnistumisia" - FC TPS

Pallo-Iirot osuivat taas vastustajan maaliin 421 minuutin tauon jälkeen -  Jalkapalloviikko
Pallo-Iirot osuivat taas vastustajan maaliin 421 minuutin tauon jälkeen - Jalkapalloviikko

Matchkamraten: Ykkösestä ratkaisijaksi Veikkausliigaan - HIFK Fotboll

Maskun Palloseura ry - Ottelut - MaPS A - FC Haka-j/Härmä YJ

Miesten jalkapalloliigan kausi alkaa 10. huhtikuuta, pelit jatkuvat  marraskuulle | Urheilu | Uusimaa
Miesten jalkapalloliigan kausi alkaa 10. huhtikuuta, pelit jatkuvat marraskuulle | Urheilu | Uusimaa

Jalkapallon Ykkönen | Länsi-Savo

FC Jazz - Helatorstain peli P12 Ykkönen

EDUSTUS: Kolme ensimmäistä peliä siirtyy syyskuulle | Mikkelin Palloilijat

Miesten Ykkösen otteluohjelma kaudelle 2023 julkaistu

TPS Jalkapallo - ⚫️VIIKON TPS-PELIT⚪️ Miesten Ykkönen jatkuu juhannustauon  jälkeen perjantaina, kun sarjakärki TPS kohtaa vieraissa Järvenpään  Palloseuran. TPS:n A-nuoret reissaavat lauantaina Hämeenlinnaan. | Facebook
TPS Jalkapallo - ⚫️VIIKON TPS-PELIT⚪️ Miesten Ykkönen jatkuu juhannustauon jälkeen perjantaina, kun sarjakärki TPS kohtaa vieraissa Järvenpään Palloseuran. TPS:n A-nuoret reissaavat lauantaina Hämeenlinnaan. | Facebook

Tuore Miesten Ykkösen kuukurkistus julkaistu

Ykkönen pakettiin - liigakarsinnat alkavat heti torstaina - FC TPS

Ykkösen pelit ovat opettaneet PK-35 Vantaalle rohkeutta ja uusia kikkoja –  nyt ne testataan Mestarien liigan karsinnassa Tallinnassa: "Meillä on  pieni, mutta tehokas rinki" | Yle
Ykkösen pelit ovat opettaneet PK-35 Vantaalle rohkeutta ja uusia kikkoja – nyt ne testataan Mestarien liigan karsinnassa Tallinnassa: "Meillä on pieni, mutta tehokas rinki" | Yle

Veikkausliigan, Kansallisen Liigan, naisten Ykkösen ja miesten Kakkosen  otteluohjelmat julki • Ilvesjalkapallo
Veikkausliigan, Kansallisen Liigan, naisten Ykkösen ja miesten Kakkosen otteluohjelmat julki • Ilvesjalkapallo

Veikkausliigan, Kansallisen Liigan, naisten Ykkösen ja miesten Kakkosen  otteluohjelmat julki • Ilves Futisliiga
Veikkausliigan, Kansallisen Liigan, naisten Ykkösen ja miesten Kakkosen otteluohjelmat julki • Ilves Futisliiga