Home

valmistua suru Tähyillä kuka voitti kreikan jalkapallon mestaruuden 2019 voittaa kassi Generaattori

Kreikka nousi Suomen ohi vaisulla toisella puoliajalla – näin  EM-karsintojen päätös meni hetki hetkeltä
Kreikka nousi Suomen ohi vaisulla toisella puoliajalla – näin EM-karsintojen päätös meni hetki hetkeltä

Kreikka voitti yllättäen mestaruuden - Urheilu - Ilta-Sanomat

Aamulehti liveseuranta Kreikka–Suomi - Jalkapallo - Aamulehti

Näin Suomi voi edetä jalkapallon EM-kisoihin: vierasottelu Bosnia ja  Hertsegovinaa vastaan ratkaisee paljon - Urheilu | HS.fi
Näin Suomi voi edetä jalkapallon EM-kisoihin: vierasottelu Bosnia ja Hertsegovinaa vastaan ratkaisee paljon - Urheilu | HS.fi

Italia jyräsi Kreikan, Suomen tuleva EM-karsintavastustaja Liechtenstein  taipui Armeniassa - Jalkapallo - Aamulehti
Italia jyräsi Kreikan, Suomen tuleva EM-karsintavastustaja Liechtenstein taipui Armeniassa - Jalkapallo - Aamulehti

Testaa tietosi Suomen historialliseen kisapaikkaan päättyneistä  EM-karsinnoista ja voita Huuhkajat-palkintoja! | Urheilu | Yle
Testaa tietosi Suomen historialliseen kisapaikkaan päättyneistä EM-karsinnoista ja voita Huuhkajat-palkintoja! | Urheilu | Yle

Miksi ei 4–4–2? - Urheilu | HS.fi

Näkökulma: Onko Suomen voitto sittenkään varma? – Liechtenstein on  jalkapallon pikkujättiläinen, eikä sillä ole Huuhkajia vastaan mitään  menetettävää | Lapin Kansa
Näkökulma: Onko Suomen voitto sittenkään varma? – Liechtenstein on jalkapallon pikkujättiläinen, eikä sillä ole Huuhkajia vastaan mitään menetettävää | Lapin Kansa

Ammattina jalkapallo: Paula Myllyoja Kreikassa - JPY.fi

Täydellinen syväpuhdistus ja Kreikan jättiapu – Huuhkajat pääsi voiton  päähän EM-kisoista - Urheilu | HS.fi
Täydellinen syväpuhdistus ja Kreikan jättiapu – Huuhkajat pääsi voiton päähän EM-kisoista - Urheilu | HS.fi

Euroopan hulluin” ottelu päättyi jälleen skandaaliin

Jokainen lohko on Suomelle aina vaikea lohko – jalkapallon EM-karsinnoissa  arpaonni on tuntematon käsite | Lapin Kansa
Jokainen lohko on Suomelle aina vaikea lohko – jalkapallon EM-karsinnoissa arpaonni on tuntematon käsite | Lapin Kansa

EM-unelma elää vahvana, Teemu Pukki sinetöi Suomen voiton –  oululaislähtöinen Rasmus Karjalainen juoksi lopussa maalitykin tilalle |  Kaleva
EM-unelma elää vahvana, Teemu Pukki sinetöi Suomen voiton – oululaislähtöinen Rasmus Karjalainen juoksi lopussa maalitykin tilalle | Kaleva

Italia kukisti Suomen 2–0, Teemu Pukki noitui hukattua maalipaikkaa -  Jalkapallo - Aamulehti
Italia kukisti Suomen 2–0, Teemu Pukki noitui hukattua maalipaikkaa - Jalkapallo - Aamulehti

Huuhkajien matka jalkapallon EM-kisoihin kuvina – Aamulehti 2019

Huuhkajille mallia ”kaikkien aikojen jalkapallovoitosta” – Suomen  tähtihetkiä Kreikkaa vastaan kelpaa muistella - Huuhkajat - Ilta-Sanomat
Huuhkajille mallia ”kaikkien aikojen jalkapallovoitosta” – Suomen tähtihetkiä Kreikkaa vastaan kelpaa muistella - Huuhkajat - Ilta-Sanomat

Huomasitko? Suomi olisi mennyt EM-kisoihin myös tappiolla - Italian  voittoputki kasvoi ennätyksellisen pitkäksi - SuomiFutis
Huomasitko? Suomi olisi mennyt EM-kisoihin myös tappiolla - Italian voittoputki kasvoi ennätyksellisen pitkäksi - SuomiFutis

Tässä ovat Suomi–Kreikka-ottelun pelaaja-arviot: Muutama pelasi  huippuottelun – ”Leikitteli vastustajiensa kanssa” - Jalkapallo - Aamulehti
Tässä ovat Suomi–Kreikka-ottelun pelaaja-arviot: Muutama pelasi huippuottelun – ”Leikitteli vastustajiensa kanssa” - Jalkapallo - Aamulehti

EM-jalkapallo 2020 – Aihe – Turun Sanomat

PAOK voitti mestaruuden 34 vuoden tauon jälkeen – tulimeri täytti stadionin  Thessalonikissa
PAOK voitti mestaruuden 34 vuoden tauon jälkeen – tulimeri täytti stadionin Thessalonikissa

Tässä ovat EM-jatkokarsinnan joukkueet - kenet Huuhkajat saa vastaansa? -  Jalkapallon EM-kisat 2024
Tässä ovat EM-jatkokarsinnan joukkueet - kenet Huuhkajat saa vastaansa? - Jalkapallon EM-kisat 2024