Home

Huurteinen avaaja vierailija naisten jalkapallo kotka murre lääke selkä

KSOY -vierasotteluennakko: KTP:n naisten kausi jatkuu Lahdessa | FC KTP  Kotka ry
KSOY -vierasotteluennakko: KTP:n naisten kausi jatkuu Lahdessa | FC KTP Kotka ry

Naiset – EAGLES

EM-futis: Espanja voitti Suomen – IS seurasi - Jalkapallo - Ilta-Sanomat

Pallokerhon naisille minitulos ja pistejako Kotkan iltapäivästä | Urheilu |  Keski-Uusimaa
Pallokerhon naisille minitulos ja pistejako Kotkan iltapäivästä | Urheilu | Keski-Uusimaa

KTP:n naiset nousivat Kakkosen kärkeen – Rosa Rantanen paukutti Porvoossa  jo kauden toisen hattutemppunsa | Urheilu | Kymen Sanomat
KTP:n naiset nousivat Kakkosen kärkeen – Rosa Rantanen paukutti Porvoossa jo kauden toisen hattutemppunsa | Urheilu | Kymen Sanomat

Naisten edustus aloitti kauden voitolla | FC KTP Kotka ry

KTP:n naiset juhlivat nousua jalkapallon ykköseen – voitto RoPSista  varmisti nousun | Kymenlaakso | Yle
KTP:n naiset juhlivat nousua jalkapallon ykköseen – voitto RoPSista varmisti nousun | Kymenlaakso | Yle

KTP Kotka - FC KTP:n naiset ottivat hienon 1-6 vierasvoiton KJP Susista  sarjan viimeisessä pelissään. Upea lohkovoitto ilman yhtään häviötä tai  tasapeliä!! Tänään on ilo irti ja ansaitusti! Karsintaottelut Naisten  Kakkoseen ovat
KTP Kotka - FC KTP:n naiset ottivat hienon 1-6 vierasvoiton KJP Susista sarjan viimeisessä pelissään. Upea lohkovoitto ilman yhtään häviötä tai tasapeliä!! Tänään on ilo irti ja ansaitusti! Karsintaottelut Naisten Kakkoseen ovat

Naiset - Ykkönen | FC KTP Kotka ry

KTP:n naisjoukkue jatkoi voittoisaa syksyä | FC KTP Kotka ry

Kotkan Jäntevä

KTP Kotka - FC KTP:n naiset peittosivat selkein 5-1 lukemin STPS:n naisten  Kolmosen ottelussa. Ottelun 1. puoliaika oli tasainen, mutta toista  puoliaikaa KTP hallitsi miten halusi. | Facebook
KTP Kotka - FC KTP:n naiset peittosivat selkein 5-1 lukemin STPS:n naisten Kolmosen ottelussa. Ottelun 1. puoliaika oli tasainen, mutta toista puoliaikaa KTP hallitsi miten halusi. | Facebook

Futuran naisilla tyly reissu Kotkassa | Urheilu | Uusimaa

Karsintojen finaalit käyntiin kotiottelulla RoPS:aa vastaan | FC KTP Kotka  ry
Karsintojen finaalit käyntiin kotiottelulla RoPS:aa vastaan | FC KTP Kotka ry

Naisten jalkapallo elpyy Kotkassa, KTP:n kausi alkanut hyvin — ”On  tarjottava samat mahdollisuudet niin tytöille kuin pojillekin” | Urheilu |  Kymen Sanomat
Naisten jalkapallo elpyy Kotkassa, KTP:n kausi alkanut hyvin — ”On tarjottava samat mahdollisuudet niin tytöille kuin pojillekin” | Urheilu | Kymen Sanomat

KyPa löysi entiset teinitähdet maaleja tekemään, KTP:n naisten pahin  vastustaja on oman pään sisällä | Urheilu | Kymen Sanomat
KyPa löysi entiset teinitähdet maaleja tekemään, KTP:n naisten pahin vastustaja on oman pään sisällä | Urheilu | Kymen Sanomat

Kotkas Liikutaa Yhes - Naisten jalkapallo

Selma Harju palaa KTP:n naisten riveihin | Urheilu | Kymen Sanomat

KTP:n naiset aloittavat toisen kautensa Kakkosessa tavoitteenaan sarjanousu  | Urheilu | Kymen Sanomat
KTP:n naiset aloittavat toisen kautensa Kakkosessa tavoitteenaan sarjanousu | Urheilu | Kymen Sanomat

EAGLES
EAGLES

VIFK oli aavistuksen KTP:tä parempi Naisten Ykkösen tasaväkisessä  kamppailussa – "En tiedä kenen kautta pallo lopulta maaliin meni" | Urheilu  | Kymen Sanomat
VIFK oli aavistuksen KTP:tä parempi Naisten Ykkösen tasaväkisessä kamppailussa – "En tiedä kenen kautta pallo lopulta maaliin meni" | Urheilu | Kymen Sanomat