Kooste 9.7.22 | PeKa - Atlantis FC | Miesten Kakkonen | Arto Tolsa Areena -  YouTube
Kooste 9.7.22 | PeKa - Atlantis FC | Miesten Kakkonen | Arto Tolsa Areena - YouTube

Värttinäluun alaosan murtuma eli rannemurtuma ja kipsaushoito | Tampereen  yliopistollinen sairaala
Värttinäluun alaosan murtuma eli rannemurtuma ja kipsaushoito | Tampereen yliopistollinen sairaala

Psykiatri rapakuntoisten lasten vanhemmille: Ryhdistäytykää! - Perhe -  Ilta-Sanomat
Psykiatri rapakuntoisten lasten vanhemmille: Ryhdistäytykää! - Perhe - Ilta-Sanomat

Tässä on Helmareiden joukkue jalkapallon EM-kisoihin | Yle

Varvasvaivat ja jalkaterän kiputilat urheilijoilla | Mehiläinen

Paratriathlonisti Liisa Liljan epäonni jatkuu - Rannemurtuma pakottaa  sivuun Tokion paralympialaisista | Penkkiurheilu.com
Paratriathlonisti Liisa Liljan epäonni jatkuu - Rannemurtuma pakottaa sivuun Tokion paralympialaisista | Penkkiurheilu.com

Japani pyöritti Suomen nurmen pintaan toisella puoliajalla – Turun  helteessä 5–1-voitto vieraille | Lapin Kansa
Japani pyöritti Suomen nurmen pintaan toisella puoliajalla – Turun helteessä 5–1-voitto vieraille | Lapin Kansa

Japani pyöritti Suomen nurmen pintaan Turun helteessä – Jutta Rantala  vaihdosta kentälle loppuminuuteiksi - Urheilu - Satakunnan Kansa
Japani pyöritti Suomen nurmen pintaan Turun helteessä – Jutta Rantala vaihdosta kentälle loppuminuuteiksi - Urheilu - Satakunnan Kansa

Helmarit hävisi Japanille Turussa murskalukemin – vastustaja iski neljä  maalia toisella puoliajalla - Urheilu | HS.fi
Helmarit hävisi Japanille Turussa murskalukemin – vastustaja iski neljä maalia toisella puoliajalla - Urheilu | HS.fi

Ennakko: FC Lahden vieraillessa mitalitaistelu kovenee - Ilvesedustus.fi |  Edustusjoukkueiden yhteinen koti
Ennakko: FC Lahden vieraillessa mitalitaistelu kovenee - Ilvesedustus.fi | Edustusjoukkueiden yhteinen koti

Suomen naisten jalkapallomaajoukkue kärsi 5–1 -tappion Japania vastaan  Turussa pelatussa harjoitusottelussa. - MTVuutiset.fi
Suomen naisten jalkapallomaajoukkue kärsi 5–1 -tappion Japania vastaan Turussa pelatussa harjoitusottelussa. - MTVuutiset.fi

Kuka teki Vuoden grassroots-maalin 2022? 🤔 | Katso ehdokkaat ja ÄÄNESTÄ! ⚽  - YouTube
Kuka teki Vuoden grassroots-maalin 2022? 🤔 | Katso ehdokkaat ja ÄÄNESTÄ! ⚽ - YouTube

Uusi tutkimus: Näin rannemurtumia kannattaisi hoitaa - Terveys -  Ilta-Sanomat
Uusi tutkimus: Näin rannemurtumia kannattaisi hoitaa - Terveys - Ilta-Sanomat