NOPS JP Edustus | Nokia

turkufutis2
turkufutis2

Eero Salminen - pelaajakortti - UrheiluSuomi.com

Eero Markkanen laukoi rankkarin JJK:n verkkoon – ketturyhmä ei ole saanut  maalia aikaiseksi 180 minuutissa | Urheilu | Keskisuomalainen
Eero Markkanen laukoi rankkarin JJK:n verkkoon – ketturyhmä ei ole saanut maalia aikaiseksi 180 minuutissa | Urheilu | Keskisuomalainen

turkufutis2

Robert Taylor julkaisi yhteiskuvan Lionel Messin kanssa mestaruuden jälkeen  - Jalkapallo - Ilta-Sanomat
Robert Taylor julkaisi yhteiskuvan Lionel Messin kanssa mestaruuden jälkeen - Jalkapallo - Ilta-Sanomat

Halkian Alku ry Jalkapallo - HAlku - JäPS U23 - HAlkU Talven kolmas ottelu  pelattiin Järvenpään isossa hallissa, kun vastaan asettui viime kauden  jälkeen kutosesta vitoseen noussut JäPS U 23. Peli päättyi
Halkian Alku ry Jalkapallo - HAlku - JäPS U23 - HAlkU Talven kolmas ottelu pelattiin Järvenpään isossa hallissa, kun vastaan asettui viime kauden jälkeen kutosesta vitoseen noussut JäPS U 23. Peli päättyi

Inspiring | Red Bull

Renki-komediasarjan tähdet Eero Ritala, Joonas Saartamo ja Kreeta Salminen  ovat oikeasti hyviä ystäviä - TV & elokuvat - Ilta-Sanomat
Renki-komediasarjan tähdet Eero Ritala, Joonas Saartamo ja Kreeta Salminen ovat oikeasti hyviä ystäviä - TV & elokuvat - Ilta-Sanomat

FC Jazz-j viime hetken osumalla miesten Pikkufinaalin voittoon - Pori -  UrheiluPori.com - UrheiluSuomi
FC Jazz-j viime hetken osumalla miesten Pikkufinaalin voittoon - Pori - UrheiluPori.com - UrheiluSuomi

Esitys kuin vanha ystävä - Näyttämötaide - Turun Sanomat

TPV-MuSa 5-2 (1-2) 11.9.2011 Kakkonen B-lohko Tammela Tampere kooste -  YouTube
TPV-MuSa 5-2 (1-2) 11.9.2011 Kakkonen B-lohko Tammela Tampere kooste - YouTube

Eero-Matti Auvinen iski Hakan ainoan kulmasta - FC Haka

FCFJ P05 voitokkaana Opel-liigan lopputurnauksessa | FC Futura Juniorit ry

MuSa Kakkoseen tutuin vahvistuksin - Pori - UrheiluPori.com - UrheiluSuomi

KuPS vei Go On Cupin nimiinsä - MP kaatui finaalissa 3-0 | Uutiset |  Veikkausliiga
KuPS vei Go On Cupin nimiinsä - MP kaatui finaalissa 3-0 | Uutiset | Veikkausliiga