Ilveksen Lauri Ala-Myllymäki oli Inter-ottelun hahmo - Jalkapallo -  Aamulehti
Ilveksen Lauri Ala-Myllymäki oli Inter-ottelun hahmo - Jalkapallo - Aamulehti

Diego Maradona sai patsaan, joka tuo mieleen ikimuistoisen Cristiano  Ronaldo -tekeleen - Urheilu | HS.fi
Diego Maradona sai patsaan, joka tuo mieleen ikimuistoisen Cristiano Ronaldo -tekeleen - Urheilu | HS.fi

Diogo Tomas – Wikipedia

Naisten Futsal-Liiga - Kausi 2021 - Jakso 31 - Ilves FS - FC Nokia 13.11. |  Ruutu
Naisten Futsal-Liiga - Kausi 2021 - Jakso 31 - Ilves FS - FC Nokia 13.11. | Ruutu

Raportti: SJK:n ja Ilveksen vuoristoratakyyti päättyi tasapeliin -  Ilvesedustus.fi | Edustusjoukkueiden yhteinen koti
Raportti: SJK:n ja Ilveksen vuoristoratakyyti päättyi tasapeliin - Ilvesedustus.fi | Edustusjoukkueiden yhteinen koti

Tomas järjesti Hakalle jääkylmän suihkun juuri ennen taukoa – KuPSille jo  kuudes voitto putkeen - Urheilu - Valkeakosken Sanomat
Tomas järjesti Hakalle jääkylmän suihkun juuri ennen taukoa – KuPSille jo kuudes voitto putkeen - Urheilu - Valkeakosken Sanomat

Diego Tomas luottavaisena KuPS:n avausotteluun – "Meillä on parempi  joukkue" | Uutiset | Veikkausliiga
Diego Tomas luottavaisena KuPS:n avausotteluun – "Meillä on parempi joukkue" | Uutiset | Veikkausliiga

Videokooste SJK - Ilves 17.7. 2022 - YouTube

Jämsänkosken Ilves Jalkapallo - Vierasvoitto! FC Soho - JIlves II 2-3 (0-2)  Diego Ramirezin, Miska Mäkisen ja Marco Betanzosin maalit takasivat tänään  erittäin maukkaan vierasvoiton, ja kevätkierroksen jälkeen upean kolmannen  sijan sarjataulukossa.
Jämsänkosken Ilves Jalkapallo - Vierasvoitto! FC Soho - JIlves II 2-3 (0-2) Diego Ramirezin, Miska Mäkisen ja Marco Betanzosin maalit takasivat tänään erittäin maukkaan vierasvoiton, ja kevätkierroksen jälkeen upean kolmannen sijan sarjataulukossa.

Jälleen huikea ottelu OmaSp Stadionilla - SJK

Ilves - IFK Mariehamn | Juha Tamminen

Alkukauden alisuorittaja muuntautui Veikkausliigan kovavireisimmäksi  joukkueeksi – päävalmentajan shokkipotkut avasivat ilmapiiriä
Alkukauden alisuorittaja muuntautui Veikkausliigan kovavireisimmäksi joukkueeksi – päävalmentajan shokkipotkut avasivat ilmapiiriä

Sunnuntaina on Ilveksen tämän kauden viimeinen kotiottelu – Diego Tomas  toivoo tasaisuutta | Paikalliset | Tamperelainen
Sunnuntaina on Ilveksen tämän kauden viimeinen kotiottelu – Diego Tomas toivoo tasaisuutta | Paikalliset | Tamperelainen

Naisten Futsal-Liiga - Kausi 2021 - Jakso 2 - HIFK FS - Ilves FS 2.10. |  Ruutu
Naisten Futsal-Liiga - Kausi 2021 - Jakso 2 - HIFK FS - Ilves FS 2.10. | Ruutu

Jämsänkosken Ilves - Kuvagalleria ja aikaisemmat kaudet

KuPSin hyökkääjätähdeltä huimat maalit Ilveksen verkkoon! PK-35 jyräsi  Hongan | Yle Urheilu
KuPSin hyökkääjätähdeltä huimat maalit Ilveksen verkkoon! PK-35 jyräsi Hongan | Yle Urheilu

Petteri Pennanen (@petepennanen) / Twitter

Ilvesedustus.fi | Edustusjoukkueiden yhteinen koti

Diego Maradona laukoi ”vuosisadan maalin” kesällä 1986 – katso video  ikonisesta osumasta - Jalkapallo - Ilta-Sanomat
Diego Maradona laukoi ”vuosisadan maalin” kesällä 1986 – katso video ikonisesta osumasta - Jalkapallo - Ilta-Sanomat

Diogo Tomas jatkaa Ilveksessä | Uutiset | Veikkausliiga

Jämsänkosken Ilves - Joukkue 2018

Jalkapallo: Ilves vei kirkkaasti nelosdivarin voiton – "Nyt nautitaan  sarjavoitosta ja mietitään tulevaa vähän myöhemmin" - Urheilu - Jämsän Seutu
Jalkapallo: Ilves vei kirkkaasti nelosdivarin voiton – "Nyt nautitaan sarjavoitosta ja mietitään tulevaa vähän myöhemmin" - Urheilu - Jämsän Seutu

Diogo Tomas murtautui kovalla työllä Veikkausliigan huipulle

Diogo Tomás palaa Ilvekseen - Ilvesedustus.fi | Edustusjoukkueiden yhteinen  koti
Diogo Tomás palaa Ilvekseen - Ilvesedustus.fi | Edustusjoukkueiden yhteinen koti

Tässä asetelmat Veikkausliigan kiihkeään kauden huipennukseen – Haka  tyrmäsi Ilveksen Pirkanmaan herrana: "Tilapäinen juttu"
Tässä asetelmat Veikkausliigan kiihkeään kauden huipennukseen – Haka tyrmäsi Ilveksen Pirkanmaan herrana: "Tilapäinen juttu"

Ilves leikkaa pelaajien palkkoja jopa puolella | Yle Urheilu

Ilves jalkapallo - Badreddine ”Badu” Bushara iski U18-poikien avausmaalin  Ruotsia vastaan 😻 Suomi voitti ottelun 1-2 🔥 #ilves #keltavihreä  #minihuuhkajat 🟡🟢 | Facebook
Ilves jalkapallo - Badreddine ”Badu” Bushara iski U18-poikien avausmaalin Ruotsia vastaan 😻 Suomi voitti ottelun 1-2 🔥 #ilves #keltavihreä #minihuuhkajat 🟡🟢 | Facebook