Home

Epääminen kuoret persikka jalkapallo ottelun tauko litra Kumulatiivinen Kulua

Jalkapallon säännöt | Paitsio, kentän rajat ja muuta hyödyllistä

Huuhkajat on Twitter: "45' TAUKO! Huuhkajat esiintyi ottelun avausjaksolla  pirteästi ja hallitsi kenttätapahtumia. Tauolle siirrytään kuitenkin  maalittomassa tasatilanteessa. Tästä on hyvä jatkaa kohti toista  puoliaikaa! [0-0] #Huuhkajat #FINKAZ #WCQ ...
Huuhkajat on Twitter: "45' TAUKO! Huuhkajat esiintyi ottelun avausjaksolla pirteästi ja hallitsi kenttätapahtumia. Tauolle siirrytään kuitenkin maalittomassa tasatilanteessa. Tästä on hyvä jatkaa kohti toista puoliaikaa! [0-0] #Huuhkajat #FINKAZ #WCQ ...

Valmentajaa vaihtanut IFK Mariehamn lauantaina Tehtikselle - FC Haka

Syyskuun ensimmäinen ottelu EBK:ta vastaan kotona - HIFK Fotboll

Pallo-Iirot r.y - Ottelut - P-Iirot - PaiHa

Christian Eriksen: Saku-Pekka Sundelinin kommentti - Huuhkajat -  Ilta-Sanomat
Christian Eriksen: Saku-Pekka Sundelinin kommentti - Huuhkajat - Ilta-Sanomat

Jälkipeli: Liigajoukkueet ovat tauolla, mutta FC Interin Jani Meriläinen  näkee tilanteessa positiivisiakin näkökulmia - Urheilu - Aamuset
Jälkipeli: Liigajoukkueet ovat tauolla, mutta FC Interin Jani Meriläinen näkee tilanteessa positiivisiakin näkökulmia - Urheilu - Aamuset

Jalkapallo – Wikipedia

Laihian Luja - Jalkapallo - P08/09 - LujaP09 Kovatasoisen Terwaturnauksen  voittoon Oulussa
Laihian Luja - Jalkapallo - P08/09 - LujaP09 Kovatasoisen Terwaturnauksen voittoon Oulussa

Jalkapallo - vikkelää menoa - inus-sport.com

Säännöt, Määräykset ja Ohjeet - Palloliitto.fi

Savon Pallo - Edustusjoukkueen tauko ohi! Tänään starttaa 2.Kierros  Keskuskentällä kun vastaan tulee Toivalan Urheilijat. Ottelu alkaa klo 19 |  Facebook
Savon Pallo - Edustusjoukkueen tauko ohi! Tänään starttaa 2.Kierros Keskuskentällä kun vastaan tulee Toivalan Urheilijat. Ottelu alkaa klo 19 | Facebook

TPS haastaa HIFK:n pääsarjatasolla 48 vuoden tauon jälkeen - FC TPS

Täysi sekoaminen – huippupelaaja puski ja löi omaa joukkuekaveriaan

Liveseuranta, jalkapallon EM-kisat: Suomi vastaan Tanska - MTVuutiset.fi

Pirkkalan Jalkapalloklubi - Jalkapallo - Ottelut - PJK - Härmä

Supercup sujui "turvallisuusmielessä hämmästyttävän hyvin" | Urheilu |  Etelä-Suomen Sanomat
Supercup sujui "turvallisuusmielessä hämmästyttävän hyvin" | Urheilu | Etelä-Suomen Sanomat

PAVE Iisalmi - ⚽ Vieraspelipäivä! Juhannus ja tauko ovat takana, PAVE  matkustaa tänään kauden toiseen peliinsä Varkauteen. Ottelu Kisapuiston  nurmella starttaa klo 19.00. Muistathan, että jo torstaina pelataan sitten  kotinurmella Sankkurilla. Nähdään
PAVE Iisalmi - ⚽ Vieraspelipäivä! Juhannus ja tauko ovat takana, PAVE matkustaa tänään kauden toiseen peliinsä Varkauteen. Ottelu Kisapuiston nurmella starttaa klo 19.00. Muistathan, että jo torstaina pelataan sitten kotinurmella Sankkurilla. Nähdään

Kentän valot sammuivat kesken Kansallisen liigan ottelun – Ilveksen ja  JyPKin ottelu pelattiin loppuun alasarjaottelun tauolla
Kentän valot sammuivat kesken Kansallisen liigan ottelun – Ilveksen ja JyPKin ottelu pelattiin loppuun alasarjaottelun tauolla

PK-35:n miesten edustusjoukkue karanteeniin, otteluita siirtyy |  Paikalliset | Helsingin Uutiset
PK-35:n miesten edustusjoukkue karanteeniin, otteluita siirtyy | Paikalliset | Helsingin Uutiset

Vakio: Brittifutis palaa kupongille - Jalkapallo - Ilta-Sanomat