Sweeten paise Pesen vaatteeni pepo naiset jalkapallo käyrä Pessimisti valtuuttanut

Su 10.7 avautui pistetili. HIFK-PEPO 1-1 (0-0) – PEPO Naiset

Ennätys määrä pelureita ti 17.11 harkoissa – PEPO Naiset

PEPO tytöt
PEPO tytöt

PEPO Edustus - PEPO Naiset - KuPS Naiset ottelun kuvia... | Facebook

Naiset päättivät kevätkierroksen voittoon. PU-62-PEPO 0-5 (0-2) - PEPO  Lappeenranta
Naiset päättivät kevätkierroksen voittoon. PU-62-PEPO 0-5 (0-2) - PEPO Lappeenranta

Naiset lähtevät pelaamaan futsalia – PEPO Naiset

PEPO nousee Kakkoseen vakuuttavan kauden kruunuksi | Urheilu | Etelä-Saimaa

Lauantaina 7.5. KLO 15:00 PK-35 - PEPO - PK-35

PEPO-naiset-edari Nimenhuuto.com: jalkapallo ja futsal, Naiset kolmonen,  futsal kakkonen, Lappeenranta, naiset. Joukkueen kotisivu, ketä tulossa  treeneihin?
PEPO-naiset-edari Nimenhuuto.com: jalkapallo ja futsal, Naiset kolmonen, futsal kakkonen, Lappeenranta, naiset. Joukkueen kotisivu, ketä tulossa treeneihin?

Naisilla suvereenia hallintaa paikalliskamppailussa. FC LaPa-PEPO 0-7 (0-2)  - PEPO Lappeenranta
Naisilla suvereenia hallintaa paikalliskamppailussa. FC LaPa-PEPO 0-7 (0-2) - PEPO Lappeenranta

PEPO 60v juhlaottelu PEPO - FC Futura 4.8.2018

Naisten kausi alkoi 23.6. 5-0 voitolla – PEPO Naiset

Naiset jatkoi voittojen tiellä: KAJO-PEPO 0-4 (0-2) - PEPO Lappeenranta

PEPO naiset 8.7.2021

Futuran naiset murskasi PEPO:n kotikentällä ja palasi takaisin voittojen  tielle | Urheilu | Uusimaa
Futuran naiset murskasi PEPO:n kotikentällä ja palasi takaisin voittojen tielle | Urheilu | Uusimaa

Joukkueet - PEPO Lappeenranta

STPS Naiset kamppailee viimeisellä kierroksella kakkossijasta – "Tappioton  PEPO on ennakkosuosikki, joten alkusarja päättyy osaltamme aikamoiseen  haasteeseen" | Urheilu | Itä-Savo
STPS Naiset kamppailee viimeisellä kierroksella kakkossijasta – "Tappioton PEPO on ennakkosuosikki, joten alkusarja päättyy osaltamme aikamoiseen haasteeseen" | Urheilu | Itä-Savo

FC Futuran naiset kävivät hakemassa kauden avauspisteensä Lappeenrannasta  PEPO:n kustannuksella – joukkueella oli kuitenkin käynnistysvaikeuksia  ottelun ensimmäisellä puoliajalla, mutta toisella puoliajalla se jyräsi  kotijoukkueen alleen | Urheilu ...
FC Futuran naiset kävivät hakemassa kauden avauspisteensä Lappeenrannasta PEPO:n kustannuksella – joukkueella oli kuitenkin käynnistysvaikeuksia ottelun ensimmäisellä puoliajalla, mutta toisella puoliajalla se jyräsi kotijoukkueen alleen | Urheilu ...

Otteluennakko: JIPPO - PEPO - Jippo